NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Szigligeti Félmaraton

Szigligeti Félmaraton
Szigligeti Félmaraton
Program kezdete:szeptember 14.
Program vége:szeptember 14.
Település:Szigliget
Régió:Badacsony környéke
Megye:Veszprém
Program:sport/verseny, mind
Sport & Élmény:mind, futás
Hónap:szeptember

A Szigligeti Félmaraton a Tihanyi Félmaraton őszi kistestvére, mikor az északi part másik gyöngyszemét hódíthatjátok meg félmaratoni távon!

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre félmaratoni futóverseny Szigligeten, ahol nemcsak futni lehet, de gyönyörködni a pazar tájban. Szigliget minden kétséget kizáróan az ország egyik legszebb pontja, így biztos sok résztvevő dönt majd úgy, hogy az egész hétvégét a településen tölti, élvezve az őszi Balaton minden szépségét. Várnak hát mindenkit szeretettel, hogy harmadik alkalommal fussunk át a Szigligeti Vár alatt, majd azután az Oszi-bá országszerte híres keszegezőjében együnk egyet. forrás

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (20) 375-6116 | info@futniszep.hu

 Ár

 Részletes program

Távok és kategóriák

  • 21K egyéni félmaraton

  • 6K egyéni

  • 9K egyéni

  • Páros váltó

  • Trió váltó