NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál

Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál
Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál
Program kezdete:július 11.
Program vége:július 14.
Település:Siófok
Régió:Siófok környéke
Megye:Somogy
Program:zenei, mind
Spec. feltételek:kutyabarát
Hónap:július

A kellemes hangulatú, nyáresti rendezvény, amely megidézi a jazztől hangos New Orleans-i éjszakákat. Magyarország legnagyobb tradicionális jazz eseményére az ország minden tájáról és külföldről is érkeznek zenekarok, akik a gipsy swingtől a ragtime-on át a dixielandig képviseltetik magukat, és mutatják be a műfaj sokszínűségét. 

Tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a siófoki New Orleans Jazz Fesztivál Siófok Fő terén. A jazz az Amerikai Egyesült Államokban kialakult zenei stílus, amely a XX. század elején az amerikai néger közösségekből indult világhódító útjára. A jazz szó hallatán legtöbbünknek egy bizonyos hangzásvilág, egy jellegzetes zenei élmény jut eszébe. A trombita, bendzsó, bőgő, esetleg tuba sajátos szólamai csendülnek fel énekhang kísérete mellett.

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (84) 310-117 | +36 (84) 696-236

  • info@hellosiofok.hu 

 Árak

  • A rendezvény ingyenes.

 Kapcsolódó tartalom

5+1 kihagyhatatlan látnivaló Siófokon, ha pezsgésre és nyugira is vágysz