NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Sárga Ház - Káptalantóti

Sárga Ház - Káptalantóti
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Sárga Ház
Település:Káptalantóti
Régió:Káli-medence környéke
Megye:Veszprém
Szállás:mind, apartmanház

A Sárga Ház ideális pihenőhely mindazoknak, akik az őrjítő tömegtől távol egy kis nyugalomra vágynakA 200 m²-es ház három lakrészből áll: a Pergola Ház-ból, a Bunker-ből és a VinCellér-ből. Nagyjából 70 m² területű mindegyik, saját nappali-, étkező- és hálórésszel, valamint természetesen fürdőszobával és teakonyhával. Mindhárom sajátos hangulatú. Nagy szeretettel rendezték be őket restaurált és - olykor a tulajdonosok vad fantáziája szerint - újonnan készített bútorokkal, valamint azokkal a tárgyakkal, melyeket útjaik során és a helyi bolhapiacon szereztek bea tulajdonosok.

Tekintve, hogy saját szőlőskertet is művelnek, a ház alatt nagyméretű borospincével is büszkélkedhetnek a házigazdák, és egy kisebb pince is van a birtokon, ahol saját termésű olaszrizlingjüket és sajtokat kínálnak, ha a vendégek megkívánják. A'kis pince' mellett építettek egy grillező- és sütőkemencét; itt alkalomadtán grillezett fogásokat, pizzákat szolgálnak fel.

Van egy különálló, Kivi-ház névre keresztelt nyári konyhájuk is, ahol a konyhakertjükből frissen szedett zöldségeket is felhasználva kulináris élvezetben részesítik a vendégeket. 

A kényelmes, 'otthonias' érzületen kívül nyugalmat, békét és a környező hegyek és dimbes-dombos szőlőskertek káprázatos látványát kínálják. És ha egy forró napon ahhoz lenne kedved, hogy a hűsítő vízben keress felüdülést: egy kőhajításra van a Balaton.  

A Sárga Ház az épület, a föld és az egymás iránt érzett szeretet és a jóízű munka őszinte tükröződése. forrás

 Elérhetőség

  • +36 (70) 426-3504 | +36 (70) 426-3505

  • info@sargahaz.eu | rohiniberry@hotmail.com

  • Web | Facebook

 Nyitva tartás

  • április-december

 Árak

 Kapcsolódó tartalom

Liliomkert Piac - Káptalantóti