NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Sabar Borház - Káptalantóti

Sabar Borház - Káptalantóti
Sabar Borház
Sabar Borház
Sabar Borház
Sabar Borház
Sabar Borház
Település:Káptalantóti
Régió:Káli-medence környéke
Megye:Veszprém
Gasztro & Bor:mind, borászat/pincészet, borbár/vinotéka
Szállás:mind, apartmanház

Cím

Információ

 • Tel.: +36 (30) 984-6540 

 • E-mail: sabar@sabar.hu

 • Web

 • Facebook

Nyitva tartás

 • Pince és kóstolóterasz: szerda-szombat, 14.00-18.00

 • Vinotéka: szerda-szombat, 10.00-14.00

 • Borbutik: vasárnap, 8.00-14.00

Bemutatás

A kis hegy, ahol nagy élmények várnak - Nemzetközi színvonalú borkínálat

A Káptalantóti határában emelkedő 217 méter magas Sabar-hegy a Balaton-felvidék hegyeinek legkisebbike, adottságait tekintve viszont nagy reménységű termőhely, a Badacsonyi borvidék része. Itt található birtokuk központja és szőlőterületeik nagy része. 2009-es megalakulásuk óta eltelt időben termőterületeik 7 hektárra bővültek, felújítottak és újra borral töltöttek meg két Sabar-hegyi pincét, gondoskodva róla, hogy az élet visszatérjen a kis szőlőhegyre. Jó ár/érték arányú, a termőhelyet hűen tükröző fajtaboraikra hamar felfigyeltek a minőségi borok iránt elkötelezett fogyasztók.

A borászat vezetőjének, Ádám Gábornak célja a kiváló minőségű borok készítése, a helyi közösség építése és a Badacsonyi borvidék hírnevének öregbítése. Ebben támogatja őt a mögötte álló lelkes csapat, akik a helyi értékekre, hagyományokra, a környezet szépségére, vonzerejére és kisugárzására építkezve mutatják meg boraik egyedi ízvilágát. Céljuk nem csupán az, hogy minél többen megvásárolják a boraikat, hanem hogy idecsábítsák az embereket és néhány pohár bor mellett átadhassák azt az életérzést, amit ők kapnak ettől a vidéktől.

Vendégház a szőlőhegyen

Vendégházuk Káptalantótiban a Sabar-hegyen, gyönyörű természeti környezetben, szőlőskertek ölelésében található. Legyen Ön is a vendégük és tapasztalja meg a tökéletes pihenést, kristálytiszta levegőn, távol a városok zajától, mégis közel a Balatonhoz és Tapolcához! A pihenés kényelméről ízlésesen berendezett vendégházuk gondoskodik. 

Tudnivalók a vendégházról

 • 110 m2-es kényelmes lakótér

 • 3 db kétágyas hálószoba (maximum 6 fő fogadására alkalmas)

 • Közös nappali, jól felszerelt konyha, étkező, fürdőszoba, WC

 • Terasz, panoráma a Tapolcai medencére

 • Hangulatos kóstolópince, ahol a házigazda Sabar Borház boraiból lehet válogatni

Ár

forrás: sabar.hu

Hurrá nyaralunk! Irány Badacsony!

Hurrá nyaralunk! Irány Badacsony! Nem kell egy vagyont elkölteni a nyaralásra. A Balaton északi részén is találunk olyan ...