NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Red Bull Air Race - Zamárdi

Red Bull Air Race - Zamárdi
Program kezdete:július 13.
Program vége:július 14.
Település:Siófok
Régió:Siófok környéke
Megye:Somogy
Program:sport/verseny, mind
Spec. feltételek:vízparti
Hónap:július

2019-ben a Red Bull Air Race világbajnokság a csodaszép Balaton partjára érkezik. A verseny a már megszokott Duna-parti helyszínről Zamárdiba költözik. Zamárdi az európai turisták ismert és kedvelt célállomása a lenyűgöző környezet, a hosszú tópart, zenei fesztiváljai és a környéken található borvidék okán. A versenysportok, főként a vízisportok is szívükbe zárták a helyszínt. A balatoni helyszínen az eredetileg bejelentett időpontban, július 13-14. között zajlik majd a verseny. forrás

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • office@redbullairrace.com

 Árak

 Részletes program

2019-ben is elrajtol a világ legnépszerűbb műrepülő versenysorozata a Red Bull Air Race. A 12. alkalommal megrendezésre kerülő világbajnokság több változást is magával hoz, amely a pilóták összetételében és néhány szabály megújulásában teljesedik ki. A teljes 2018-as mezőny ott lesz idén is a sorozatban. A címvédő cseh Martin Sonkával az élen a 2018-as idény többi Master Class pilótája is képviselteti magát a 2019-es sorozatban. Adrenalin földön, vízen és levegőben. Koncertekkel és extrém sportolókkalvár mindenkit a Red Bull Air Race. Az ingyenes, kétnapos rendezvényen a repülős programok mellett a nézők extrém sportolók lélegzetelállító bemutatóit is láthatják.