NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Nyitott Pincék Napja - Balatongyörök

Nyitott Pincék Napja - Balatongyörök
Program kezdete:június 23.
Program vége:június 23.
Település:Balatongyörök
Régió:Keszthely környéke
Megye:Zala
Program:gasztro/boros/sörös, mind
Ünnepek & Alkalmak:Szent Iván Éj
Hónap:június

Helyszín: Balatongyörök, Bélapi pihenő

Időpont: 2018. június 23.

Információ

  • Tel.: +36 (83) 346-368

  • E-mail: info@balatongyorok.hu

Programleírás

A Bélapi pihenőhöz várják a családokat és baráti társaságokat egy hangulatos piknikezésre, beszélgetésre, tűzgyújtásra.

2018-ban is kinyitják a balatongyöröki pincéket! Látogasson el, ízlelje meg a balatoni borokat, utazzon kisvonattal a Becehegyre és érezze jól magát!

Finom borok, páratlan panoráma, kihagyhatatlan élmény és remek hangulat, ezt garantálják!

A Szépkilátói büfésornál található kiinduló ponton lehet megvásárolni a kóstolópoharat, ami egyrészt a dottó kisvonaton való utazásra jogosítja fel tulajdonosát – ami körmenetben közlekedik a pincék és az állomáshelyek között –, másrészt ezzel a pohárral lehet végigkóstolni a programban résztvevő pincék kínálatát. A jó borhoz természetesen zsíros kenyér, pogácsa is dukál mindenhol.

Az 1800-as években épült becehegyi kápolna is nyitva áll ezen a napon, ahol egy kis rögtönzött idegenvezetésre is számot tarthatnak a látogatók.

Különleges figyelmet igényel az állomások között a Mőcsényi-kert, Mőcsényi Mihály világhírű tájépítész professzor egykori kőbányából kialakított kertje, amely erre az alkalomra szintén kinyitja kapuit, és szeretettel várják a kíváncsi vendégeket.

forrás: balatongyorok.hu