NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa - Zamárdi

Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa - Zamárdi
Program kezdete:május 10.
Program vége:május 12.
Település:Zamárdi
Régió:Siófok környéke
Megye:Somogy
Program:mind, sport/verseny
Sport & Élmény:mind, horgászat
Hónap:május
Spec. feltételek:vízparti, gyerekbarát

A hagyománnyá vált Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupának immáron ötödik alkalommal ad helyet a déli part csodálatos gyöngyszeme, a leghosszabb szabad strand Zamárdiban. Technikai bázisa a Zamárdi - Hethland Üdülő évről évre gondoskodik a versenyek ellátásáról és zavartalan működéséről.

A versenyzőket 6 szektorra osztják. Az értékelés szektoronként történik, a nap végén a szektorok eredményei megtekinthetőek lesznek az üdülő területén, viszont a helyezéseket a verseny utolsó napján hirdetik majd ki! 

Szabályok: 1 db feeder bot, 1 db horog, a módszer szabadon választható. Etető anyag: 12 liter, élőcsali 2,5 l (szúnyog kizárva). Előke és horog méret szabadon választható, methood módszer is engedélyezett. A bajnoki címhez a 2 fordulóban elért összesített eredmény számít.

Szabályok (gyermekek): 1 db úszós spic bot, 1 horog. Felszerelést, etetőanyagot, csalit minden kedves gyermeknek biztosítanak.

A résztvevőknek rendelkeznie kell érvényes állami jeggyel, külföldi versenyzők részére turista jegy váltható.

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (30) 732-9563 | zamardi@hethland.hu

 Árak

  • jelentkezés

  • nevezés díja (tartalmazza a 3 napos területi jegy díját, s a versenyző részére a szombati, vasárnapi svédasztalos ebédet): 20.000,- Ft