NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Majestic Sounds Orgonakoncertek - Siófok

Majestic Sounds Orgonakoncertek - Siófok
Majestic Sounds Orgonakoncertek
Program kezdete:július 15.
Program vége:augusztus 12.
Település:Siófok
Régió:Siófok környéke
Megye:Somogy
Program:zenei, mind
Hónap:július, augusztus

Magas színvonalú, ugyanakkor „közönségbarát" orgonakoncert-sorozatSiófokon. A rendezvényeken az orgonáé a főszerep, de más hangszerek és a „Vox Humana", az emberi hang is színesítik a hangversenyek többségét.

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

 Árak

  • Jegyek koncertek előtt egy órával a helyszínen, illetve elővételben a siófoki Tourinform Irodában válthatók 1.500,- Ft-os áron.

 Részletes program

2019-ben már ötödik alkalommal hallgathat a siófoki közönség színvonalas orgonakoncerteket a Majestic Sounds hangverseny-sorozat keretében, melynek megálmodója és művészeti vezetője Teleki Miklós, a városban élő Artisjus-díjas orgona- és zongoraművész.

Idén nyáron ismét hétfőnként, este 8 órakor kezdődnek a körülbelül egy órás, változatos orgona- és kamarazenei hangversenyek a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban

  • július 15. 

  • július 22.

  • július 29.

  • augusztus 5.

  • augusztus 12.

 Kapcsolódó tartalom

5+1 kihagyhatatlan látnivaló Siófokon, ha pezsgésre és nyugira is vágysz