NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Lovas Csárda - Lovas

Lovas Csárda - Lovas
Lovas Csárda
Lovas Csárda
Lovas Csárda
Lovas Csárda
Lovas Csárda
Település:Lovas (Magyarország)
Régió:Veszprém környéke
Megye:Veszprém
Gasztro & Bor:mind, csárda
Spec. feltételek:vízparti, kutyabarát

Cím:  Lovas, Balaton utca 9.

Információ

  • Tel.: +36 (87) 447-015 | +36 (20) 973-4114 | +36 (20) 254-2531

  • E-mail: lovascsarda@gmail.com

  • Web

Nyitva tartás: április-szeptember

  • hétfő, szerda-vasárnap: 12.00-22.00

  • kedd: 17.00-22.00

Bemutatás

A Lovas csárda a Balaton északi partján Balatonfüred közelében található. A 150 éves pince és présház az 1900-as évek atmoszférájára emlékeztet. A csárda étlapja és felszolgálási stílusa szintén ennek a kornak a hangulatát kelti. A csárda körül élő állatok is a régi, vidéki jellegre utalnak. Teraszunkról a szőlőskertet és a Balaton csodálatos panorámáját egyaránt láthatjuk. 

Rendszeresen tartunk parasztlakodalmas és más folklórműsorokat. Ősszel, a szőlőszürettel kapcsolatos programjaink vezetik be vendégeinket a Balaton-felvidéki bortermelés rejtelmeibe. Esténként a környék egyik legjobb cigányzenekara muzsikál. Ezen felül privát (keresztelő, születésnap, esküvõ) és egyéb rendezvényeiket olyan módon szervezzük meg, hogy az maradandó emlék legyen.

Galéria: 1 

forrás: lovascsarda.com