NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Levendula Nap - Dörgicse

Levendula Nap - Dörgicse
Levendula Nap
Levendula Nap
Levendula Nap
Levendula Nap
Levendula Nap
Program kezdete:június 15.
Program vége:június 22.
Település:Dörgicse
Régió:Káli-medence környéke
Megye:Veszprém
Program:zenei, egyéb, mind
Spec. feltételek:gyerekbarát
Hónap:június

A nyári napfordulón már teljes díszben pompázik az orvosi levendula. Szeretettel várnak mindenkit június 15-én és 22-én, aki személyesen is meg szeretné tapasztalni a virágzó levendulamezők erejét, illatát, szépségét. A nap folyamán betekintést nyerhetsz a Dörgicsei Levendula Major nyári munkáiba, a levendula különféle feldolgozási formáiba, bemutatják biogazdaságuk legfontosabb részeit és lehetőség nyílik saját levendulás finomságaik megkóstolására is. Június 15-én, 17.00-19.00 óra között Kövi Szabolcs zeneszerző saját műveit adja elő egzotikus fuvolákon, pánsípon, furulyákon. Június 22-én, 18.00-19.30  óra között pedig Manaman (Szilágyi Sándor) szólókoncertjét hallhatjuk. forrás

 Helyszín és időpont

  • Dörgicsei Levendula Major - Dörgicse, Fő utca 58.
  • megközelítés: A 71-es úton - Balatonfüred irányából érkezve - Balatonakaliban a Dörgicse-Mencshely táblánál fordulj jobbra, és kövesd az utat kb. 4 km-en keresztül. Miután áthaladt ál Alsódörgicsén, Felsődörgicse következik. Továbbra is a fő utat követve jobb kézre feltűnik egy templom, itt kell a majorhoz bekanyarodni, amit egy kis fa tábla is jelez.

  • 2019. június 15. és 22., 10.00-19.30 

 Elérhetőség

  • +36 (87) 444-134 | +36 (70) 773-1024

  • levendarium.dorgicse@gmail.com | info@levendarium.hu

  • Web | Facebook

 Árak

  • elővételes jegyvásárlás Kövi Szabolcs konmcertjére: 2.500,- Ft / fő (Gyermekeknek: 0-6 éves korig ingyenes, 6-18 éves korig 1.500,- Ft). A belépő magában foglalja a kertbelépőt, valamint a művész tiszteletdíjához való hozzájárulást.

 Kapcsolódó tartalom

Dörgicsei Levendula Major - Levendarium Mintabolt és Teázó

7 szuper levendulás hely a Balaton környékén