NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Kapolcska - Művészeti tábor és fesztivál gyerekeknek - Kapolcs

Kapolcska - Művészeti tábor és fesztivál gyerekeknek - Kapolcs
Kapolcska - Művészeti tábor és fesztivál gyerekeknek
Program kezdete:június 23.
Program vége:június 30.
Település:Kapolcs
Régió:Káli-medence környéke
Megye:Veszprém
Program:kulturális, művészeti, zenei, egyéb, mind
Spec. feltételek:gyerekbarát
Hónap:június

Márta István – a Művészetek Völgye alapítója – új és rendhagyó eseményt rendez júniusban a fesztiváljáról elhíresült Balaton-felvidéki – Bakonyaljai kistelepülésen, Kapolcson és Taliándörögdön.

 Helyszín és időpont

  • Kapolcs, Taliándörögd

  • 2019. június 23-30.

 Elérhetőség

  • +36 (70) 540-3433 | kapolcska@kapolcska.hu

 Árak

Tábor

  • normál díj: szekciótól függően 49.900,- és 65.900,- Ft között / gyerek, mely tartalmazza a szállást, napi ötszöri étkezést, foglalkozásokon és programokon való részvételt.

  • több gyermek esetén: Minimum két gyermek egyidejű jelentkezése esetén 5 % kedvezmény.

  • nagycsaládos igazolvánnyal rendelkezőknek: 7 % kedvezmény.

 Részletes program

Tábor

A minden elemében a gyerekeknek szóló nyolc nap 2019-ben harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A Kapolcska Program június 23-án kezdődik egy hatnapos tehetségkutató- és fejlesztő táborral, ahol közel 120 iskolás korú fiatal kap „összkulturális” oktatást zenei, színházi, népzenei/ néptánc, kézműves szekcióban. A csoportokat olyan elismert művészek, ill. intézmények vezetik, mint például Szirtes Edina Mókus hegedűművész, vagy a Hagyományok Háza munkatársai. A táborban – a település és környékének megismerése mellettközös „alkotások” létrehozására is lehetőség lesz a kreativitás és a hagyományos „kapolcs érzés” jegyében. Az esti közösségi együttlétek és táncházak a közönség számára is nyitottak lesznek.

Szekciók

Fesztivál

A Kapolcska Program idén is fesztiválban teljesedik ki. A Kapolcska Családi Fesztivál 2019. június 28. és 30. között vár mindenkit nagy szeretettel, aki örömmel tölt egy békés, családias élményekben gazdag hétvégét Kapolcson a hagyományos kapolcsi értékek jegyében.

 Kapcsolódó tartalom

Káli-medence - Balaton-felvidék Művészetek Völgye