NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Kálmán Imre Emléknapok - Siófok

Kálmán Imre Emléknapok - Siófok
Program kezdete:október 24.
Program vége:október 28.
Település:Siófok
Régió:Siófok környéke
Megye:Somogy
Program:kulturális, művészeti, zenei, mind
Hónap:október

Tízenegy évvel ezelőtt  hagyományteremtő szándékkal egy háromnapos fesztivál megrendezésére vállalkoztak, amely az elmúlt években majdnem egy hetes rendezvénnyé nőtte ki magát. A siófoki születésű, világhírű zeneszerzőnk innen indult a világsiker felé. Így ezzel a programsorozattal a szervezők tiszteletüket teszik munkássága előtt, melyben évről évre törekednek újdonságokat és minőségi programokat kínálni. forrás

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (84) 310-117

  • info@hellosiofok.hu | tourinform@siofokportal.com

 Részletes program

október 24.

  • 17.00 "Jajj cica..." operettkiállítás-megnyitó (KIKK, emeleti galéria) A kiállítás megtekinthető november 15-ig.

  • 18.00 Operettdallamok (KIKK, színházterem) Masi Eisler sanzonénekesnő és a Rajkó Zenekar közös koncertje.

október 25. 

  • 18.00 Dunakeszi Szimfonikus Zenekar - Cirkuszhercegnő (KIKK, színházterem) Gálaműsor. Egy drága szempár, Trombita zeng és recseg a dob, Kálmán legszebb melódiái többek között a Cirkuszhercegnőből, az egyik legnépszerűbb operettjéből! Titkok, álarc mögé bújt szerelmes, az arisztokrácia diszkrét bája, a cirkuszporond csillogása mögötti világ... (Belépő: Diák-, és nyugdíjas: 2.500,- Ft, Siófok kártyával: 3.000,- Ft, Elővételben: 3.500,- Ft)

október 26. 

  • 18.00 Vásáry André - Operett és musical est (KIKK, színházterem) André a Sztárban sztár című műsorban Honthy Hannát megszemélyesítve szeretett bele a műfajba, és azóta az is kiderült milyen jól illik hozzá ez a stílus is. André kiválóan idézi fel a kor hangulatát, a magyaros zenei elemeket, előadásmódot, bemutatva az igazi operett nem mindennapi énekesi-előadói bravúrt igénylő slágereit. A műsorba többek között világhírű és népszerű operettekből válogatta a dalokat, mint például a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Víg özvegy, stb. Az esten a 20-as, 30-as 40-es évek jellegzetes dalai - János legyen fenn a János hegyen, a 7-re ma várom a Nemzetinél, Jöjjön ki Óbudára, stb.-, illetve régi magyar filmdalok és musical slágerek is elhangzanak (Belépő: Diák-, és nyugdíjas: 2.000,- Ft, Siófok kártyával: 2.500,- Ft, Elővételben: 3.000,- Ft)

október 27. 

  • 18.00 Operettgála (KIKK, színházterem) Igényes operett show műsor, látványos jelmezek, forró hangulat, zenekar, mindez lendületes tánckarral fűszerezve! Akik szeretik az operett világát, számukra felejthetetlen élmény lesz az előadás. Akik csak most ismerkednek a műfajjal, az örökzöld slágereknek, a színpadi látványnak, a sok-sok humoros jelenetnek köszönhetően örök élmény lesz az első találkozás. (Belépő: Diák-, és nyugdíjas: 2.500,. Ft, Siófok kártyával: 3.000,- Ft, Elővételben: 3.500,- Ft)

október 28.

  • 09.00-12.00 Mesés Operett kézműves foglalkozás (KIKK, előcsarnok) A foglalkozás ingyenesen látogatható.

  • 10.00 Gyermek operett - Operettcia (KIKK, színházterem) Történetünk Operettcián túl játszódik, ahol a nagymama az unokáit egy zenés csodautazásba repíti el. Nagymamájuk elmeséli régmúlt, igaz és szívmelengető történeteit. Rengeteg titokra derül fény, amit a gyerekek sosem halottak még szerető nagyijukról. (Belépő: Gyermek: 1.000,. Ft, Szülőknek ingyenesen.)

  • 16.00 Ma éjjel táncolnék – zenés beszélgetés Lehoczky Zsuzsával és Peller Károllyal (KIKK, Teátrum kávéház) (Belépő: 1.500,- Ft, Bérlet árak: Gálaműsor + Operett gála műsor: Diák-, és nyugdíjas: 4.500,- Ft, Siófok kártyával: 5.500,- Ft, Elővételben: 6.500,- Ft)

 Kapcsolódó tartalom

A fürdőruhát eltettük, de a Balatont ősszel sem felejtjük - több, mint 50 program őszre 5+1 kihagyhatatlan látnivaló Siófokon, ha pezsgésre és nyugira is vágysz