NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Jazz Fiesta Balatongyörökön

Jazz Fiesta Balatongyörökön
Program kezdete:július 11.
Program vége:augusztus 17.
Település:Balatongyörök
Régió:Keszthely környéke
Megye:Veszprém
Program:zenei, mind
Spec. feltételek:vízparti
Hónap:július, augusztus

Ha csütörtök, akkor Jazzfiesta! A nyári szezonban minden héten jazzkoncertekkel várják a műfaj kedvelőit a Kossuth utcában, a műemlék templom alatti kis téren, karnyújtásnyira a Balaton-parttól.

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (30) 635-4285 | musicavecom@t-online.hu

 Részletes program

A Balatongyöröki Jazzfiesta egy egész nyáron átívelő, 5 estéből álló rendezvénysorozat2019-ben 11. alkalommal kerül megrendezésre a település központjában lévő kis téren. A Balatontól mintegy 50 méterre fekvő helyszín hangulata és miliője páratlan. Egy kellemes nyári estén a téren, étel és ital mellett minőségi programot élvezhet a közönség.

A 2008 óta sikeresen működő Jazz Fiestákra minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak. Színvonalas jazz zenével szeretnének kedveskedni a műfaj iránt érdeklődőknek, a fellépő zenekarok, dobosok, táncosok garantálják a jó hangulatot. Az igazi színes fiesta érzést a júliusi nyitó és augusztusi záró rendezvényen élhetik át. A két buli között négy csütörtökön a jazz különféle irányzatai (dixieland, funky, blues, …) hallhatók. A fergeteges hangulat gyakran táncparkettre csábítja a hallgatóságot.
Card