NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Gizella Napok - Veszprém

Gizella Napok - Veszprém
Gizella Napok
Gizella Napok
Program kezdete:május 06.
Program vége:május 12.
Település:Veszprém
Régió:Veszprém környéke
Megye:Veszprém
Program:kulturális, művészeti, mind
Hónap:május

Boldog Gizellára, Szent István király bajor születésű feleségére emlékezünk minden év májusában, Gizella névnapjához kapcsolódva. Veszprém, a magyar királynék koronabirtoka, érseki székhely, e patinás egyetemi város a virágnyílással egy időben vendégváró kapuit is kitárja. 

A Királynék Városa, Veszprém szereti nőiességét. A Vár finom vonalú épített környezete a városlakókat is lassú léptű szemlélődésre, romantikus andalgásra sarkallja. Rendezvényei alkalmával a turisták előtt is fellebben a fátyol, ami alól barátságos, vidám, visszatérésre bíztató női arc mosolyog ránk. A tavaszi Gizella-napok idején a természet és a vendéglátó város minden csáberejét megtapasztalhatjuk, nincs más dolgunk, mint május 6. és 12. között tíz napra átadni magunkat a kényeztetésnek. Csatlakozz Te is a történelmi forgataghoz, ünnepelj együtt velünk! 

Veszprém életének egyik legnagyobb eseménye az idén május 6-12. közt megrendezésre kerülő Gizella Napok összművészeti fesztivál, amely a művészeti ágak teljes repertoárját magába foglalja.

A Vár műemlékeinek kulisszái között családi- és gyermekprogramok, koncertek, az Óváros téren népművészeti kirakodóvásár és jelmezes történelmi felvonulás, irodalmi műsor ígér tartalmas időtöltést. A kiváló programok mellett kóstold meg e történelmi város éttermeinek gasztronómiai különlegességeit, a közeli borvidékek jellegzetes nedűit és pihenj a családias légkörű panziókban, szállodákban! 

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (88) 889-180

  • program@veszpremiprogramiroda.hu | info@veszpreminfo.hu

  • Web | Facebook

 Kapcsolódó tartalom

5+1 látnivaló Veszprémben, amelyek miatt egyből beleszeretsz a királynék városába