NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Gastro Business Regatta - Balatonfüred

Gastro Business Regatta - Balatonfüred
Gastro Business Regatta
Program kezdete:szeptember 09.
Program vége:szeptember 10.
Település:Balatonfüred
Régió:Balatonfüred környéke
Megye:Veszprém
Program:sport/verseny, egyéb, mind, gasztro/boros/sörös
Hónap:szeptember

Helyszín: Balatonfüred

Időpont: 2016. szeptember 9-10.

Információ

  • Tel.: +36 (70) 380-0597 | +36 (20) 394-3789

  • E-mail: info@gastrobusinessclub.hu

Események

Programleírás

Az SBE Consulting Kft. által működtetett SBE Gastro Business Club, azaz a bor- és gasztronómiakedvelő üzletemberek kapcsolati műhelye kihelyezett üzletember találkozót szervez Balatonfüredre. A korábbi nagysikerű program folytatásaként idén megrendezzük a II. Gastro Business Regatta zártkörű, vitorlás üzletember találkozót és versenyt. A 2016-os év újdonsága, hogy a két napos rendezvény immár üzleti konferenciával bővül.

A rendezvény kitűnő lehetőség arra, hogy cége exkluzív ügyfél- és partnertalálkozót tartson egy igazán jó hangulatú vitorlás versennyel összekötve, hiszen a Balaton partján, oldott hangulatban az üzleti kapcsolatteremtés és a csapatépítés is eredményesebb.

Közös élmény, összehangolt csapatmunka, kihívás – a vitorlásverseny kiváló alkalom céges csapatépítésre. Az aktív pihenésnek ez a formája erősíti az összetartozást és formálja a csapatszellemet, hiszen egy vitorlás kezelése komoly, odafigyelést és jól szervezett manővereket kíván.

A Regatta együttműködő partnere a szeptember végén megrendezendő 6 napos adriai SeaPromo Regatta, így a Gastro Business Regatta kiváló alkalom a versenyre való edzésre, illetve a csapat összekovácsolására.

Galéria: 1 | 2

forrás: gastrobusinessclub.hu