NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Füredi Advent - Balatonfüred

Füredi Advent - Balatonfüred
Program kezdete:november 30.
Program vége:december 18.
Település:Balatonfüred
Régió:Balatonfüred környéke
Megye:Veszprém
Program:kulturális, zenei, egyéb, mind
Ünnepek & Alkalmak:Advent/Karácsony
Hónap:december, november

Aki decemberben ellátogat Balatonfüredre, az csodálatos karácsonyi hangulatnak lehet részese a mesék és a csillagos ég között. forrás: 1234

 Helyszín és időpont

  • 2018. november 30.

  • 2018. december 2., 9. és 16.

  • 2018. december 18.

 Elérhetőség

  • +36 (87) 580-480

  • balatonfured@tourinform.hu | info@furedkult.hu

 Részletes program

november 30. 

17.00 Betlehem állítás (Piros templom tere)

Betlehem állítás a katolikus templom előtti téren. A Szent család és a három királyok című szoborcsoport felállítása. Köszöntőt mond: Dasek Viktor plébános, Schindele Györgyné, a Reformkori Hagyományőrzők Társaságának Elnöke. Műsor: Eötvös Loránd Általános Iskola diákjai és a Csillagkert Balatonarácsi Református Óvoda. Betlehemi énekek: Pálinkás Rita és Kovács Babett. A műsort szeretetvendégség zárja.

december 2., 9. és 16.

10.30 Forralt boros adventi séták

Három vasárnap vezetett séta a reformkori városrészben. Indulási helyszín (gyülekező): a Kerek templom előtti téren. A séták minimum 5 fő esetén indulnak. Jegyár: 2900,- Ft/fő, nyugdíjas: 1900,- Ft/fő (tartalmazza a 2 dl forralt bort és az idegenvezetés díját). Információ, bejelentkezés: Nagy Klaudia +36 (30) 654-5779, seta@furedkult.hu

december 2.

16.00 Advent fényei

Közös ünnepi gyertyagyújtás advent első vasárnapján, utána táncgála. Köszöntőt mond: Bóka István, Balatonfüred polgármestere. A belépés ingyenes!

december 12.

17.00 Karácsonyi hangverseny

Balatonfüred iskoláinak gyermekkórusai és Török Ádám (Mini) közös karácsonyi hangversenye. Ünnepi köszöntőt mond Bóka István polgármester. Jegyár: 500,- Ft/fő

december 18.

18.00 Felnőtt kórusok hangversenye

Felnőtt kórusok hagyományos karácsonyi hangversenye. Fellépő kórusok: Balatonfüredi Evangélikus Gyülekezet Kórusa, Református Egyházközség Énekkara, Balatonfüredi Római Katolikus Plébániatemplom Énekkara, Balatonfüredi Radnóti Miklós Általános Iskola Tantestületének Schola Kamarakórusa, Balatonfüred Város Vegyeskara. A kórusokat vezénylik: Szücsné Sallai Margit, Petheő Balázsné, dr. Peuserné Kis-Szölgyémy Gabriella, Zemenné Horváth Orsolya.

Varázslatos Advent a Balatonnál Adventi és karácsonyi programok a Balatonnál 5+1 látnivaló Balatonfüreden, amely rabul ejt, és minden évszakban visszacsábít