NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Flavius-nap - Hévíz

Flavius-nap - Hévíz
Program kezdete:május 11.
Program vége:május 11.
Régió:Keszthely környéke
Település:Hévíz
Megye:Zala
Program:kulturális, mind
Spec. feltételek:gyerekbarát
Hónap:május

A gyerekkora révén Hévízhez is kötődő Flavius Theodosius, későbbi nevén I., vagy Nagy Theodosius római császár korát idézik meg Hévízen.

A tavalyi évben 'Kertörökség - kertturizmus' különdíjjal jutalmazott római kori Romkert mellett található rendezvénytér ad otthont idén is a Flavius-napnak 2019. május 11-én Hévízen. A program során minden korosztály megtalálhatja a számára érdekes kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget. Felelevenítheti a római kori hagyományokat, emellett tanúja lehet gladiátorviadalnak, jósoltathat az 'ókori jósdában', megkóstolhat korabeli ételeket, italokat, vagy kipróbálhat ókori társasjátékokat. forrás

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (83) 540-131 | +36 (83) 341-545 | +36 (30) 469-7713

  • heviz@tourinform.hu | hevizimuzeum@gmail.com

 Kapcsolódó tartalom

Egregyi szőlőhegy és pincesor - Hévíz Korok és Borok - Tematikus Sétaút Hévíz Egregy városrészében