NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Carpathian Couriers Race - Veszprém

Carpathian Couriers Race - Veszprém
Carpathian Couriers Race
Program kezdete:május 05.
Program vége:május 05.
Település:Veszprém
Régió:Veszprém környéke
Megye:Veszprém
Program:sport/verseny, mind
Sport & Élmény:mind, kerékpározás
Hónap:május

Veszprém városában és térségében 6. alkalommal kerül megrendezésre a „Carpathian Couriers Race” elnevezésű, 4 állomásos nemzetközi országúti kerékpárverseny, amely az egyik legrangosabb megmérettetés a 23 év alatti korcsoport számára Európában. A versenyen több mint 30 csapat vesz részt szerte Európából. forrás Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (88) 781-391 | info@veszpreminfo.hu

 Részletes program

Két kerék, száguldás, adrenalin – ez a Kárpáti Futárok Versenye

Idén is együtt szurkolhatunk a Kárpáti Futárok Versenye (Carpathian Couriers Race) ifjú bringásaival Veszprém Óváros terén, majd a Bakony és a Balaton virágba borult, zöldellő tájain egészen Pápa belvárosáig. Május első vasárnapján újfent több mint száz, szerte Európából érkező fiatal kerékpáros pezsdíti fel az életet Veszprém és Pápa utcáin, s a környező vidék kedvelt lankáin. Közel 150 kilométeren át tekernek az ifjú titánok elszántan a céljukért, s ki tudja, talán a jövő Eddy Merck-je is köztük lesz idén!

A futam május 5-én 12.00 órakor indul Veszprémben az Óváros térről és várhatóan 15.30 körül ér véget Pápán a Várkert utcában. Remek vasárnapi program ebéd előtt Veszprémben vagy ebéd utáni kirándulásnak a környéken.


Ugyanezen a napon Veszprémben a polgármesteri hivatal épülete előtt lesz még a Bakony 200 bringás teljesítménytúra rajtja és célállomása, valamint kerékpáros ügyességi pálya is gyermekeknek, amely a Veszprémi Kerékpáros Egyesület szervezésében kerül megrendezésre.


Útvonal

Veszprém Óváros tér – József Attila út – 8-as út kereszteződése – 77-es út eleje – Pula – Öcs - Ajka-Padragkút - Halimba – Nyirád – Zalahaláp – Tapolca – Monostorapáti – Kapolcs – Pula – Öcs - Ajka-Padragkút - Halimba – Nyirád – Devecser – Noszlop – Bakonypölöske – Kup – Pápakovácsi – 83-as út (Pápa elkerülő) – Pápa Külső Győri út – Győri Út, Várkert út, Várkert út Sportcsarnok és Iskola közötti szakasza 200 méter hosszan (befutó, célterület) 

Időterv

  • Lassú rajt Veszprém, Óváros tér: 12.00

  • Éles rajt a 8-as út 77-es út kereszteződése után: 12.10

  • Várható érkezés Pápakovácsi felől a 83-as úthoz: 15.00

  • Várható befutó Pápán a Várkert utcában: 15.15-’30

 Kapcsolódó tartalom

5+1 látnivaló Veszprémben, amelyek miatt egyből beleszeretsz a királynék városába