NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:







Hónap:











Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:













Szállás:




Spec. feltételek:






Kult. & Szórakozás:









Nevezetesség:










Kirándulás:























Sport & Élmény:























Vizes sportok:







Vizes élmények:







Gyógyászat:







Rekreáció:









Olvastad már?

Buzás Szőlőbirtok - Kötcse

Buzás Szőlőbirtok - Kötcse
Buzás Szőlőbirtok
Buzás Szőlőbirtok
Buzás Szőlőbirtok
Település:Kötcse
Régió:Siófok környéke
Megye:Somogy
Gasztro & Bor:mind, borászat/pincészet

Cím: Kötcse, Petőfi utca 36.

Információ

  • Tel.: +36 (30) 932-6757

  • E-mail: buzas.janos@buzasborok.hu

  • Web

  • Facebook

Nyitva tartás: kedd-vasárnap 16.00-18.00

Borkóstolás és csoportos látogatás egyéb, előre egyeztetett időpontban is lehetséges!

Bemutatás

A cég 2010-ben lett alapítva e csodálatos termőhelyi adottságú és szépségű Kötcse községben. Az alapításkor megfogalmazott elsődleges cél, a Kötcse - Szólád Hegyközség területén termelt kíváló minőségű szőlők helyben történő feldolgozása és borrá nemesítése volt. A tervezéskor, egy közepesméretű, max. 500 hl/év kapacitású, reduktív technológiával, elsősorban fehér illetve rozé borok készítésére alkalmas üzem létrehozása volt az elsődleges szempont.

2011 a szőlőfeldolgozó, borászati üzem és pince építésének éve.

Galéria: 1 

forrás: buzasborok.hu