NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Beach Fesztivál - Balatonfűzfő

Beach Fesztivál - Balatonfűzfő
Program kezdete:június 20.
Program vége:június 23.
Település:Balatonfűzfő
Régió:Veszprém környéke
Megye:Veszprém
Program:sport/verseny, zenei, mind
Hónap:június

A balatonfűzfői Surf Beach-en tartott rendezvény célja, hogy népszerűsítse a Balatont, a balatoni sportokat, kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket. A nappal zajló kulturális és sportprogramokat a kora esti naplementében kezdődő koncertek vezetik át az éjszakába, hogy a csillagos ég alatt bulizzunk hajnalig. Indítsuk ismét együtt a nyarat június 20 és 23 között a Beach Fesztivállal! 

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • info@beachfeszt.hu

 Árak

 Részletes program

BURAK YETER (NL), BLR (NL), MARK DEKODA (DE), Ak26, Bárány Attila, Burai Krisztián, Curtis, Daniel Nike, Delta, Dj Dominique, Droplex, Erős vs. Spigiboy, G.w.M., HRflow, Jackwell, Katapult DJ, Tőtöttcigi, Krúbi, LmenPrala, Metzker Viktória, Misshmusic, Nemazalány x Lil G, Newik, New Level Empire, NLA
Nia Even, Pixa, Peat Jr. & Fernando, Purebeat, Regan, Rick Sawyer, Rico & Miss Mood, Szecsei, Willcox, Yamina