NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Balatonföldvári Sörfesztivál

Balatonföldvári Sörfesztivál
Program kezdete:július 24.
Program vége:július 28.
Település:Balatonföldvár
Régió:Siófok környéke
Megye:Somogy
Program:gasztro/boros/sörös, zenei, mind
Hónap:július
Spec. feltételek:vízparti, gyerekbarát

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Balatonföldvári Sörfesztivál. Az Alsóörsi és Keszthelyi sörünnepek után a déli partra veszi a Serfőző csapata az irányt, hogy ne csak északon honosítsák a sörfesztiválozás kultúráját. A közkedvelt üdülőhelynek számító közel 1200 méteres partisétánnyal rendelkező város, kiváló helyszín egy nyárközepi koncertes, bulizós sörfesztiválnak.

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (84) 540-220 | info@balatonfoldvar.info.hu

 Részletes program

Melyiket szereted? Lager, lambic, pilseni, APA, IPA, EPA, barna, félbarna, gyümölcsös, szezonális, alkoholmentes vagy esetleg búza? Július 24 és 28 között mindegyik típusból kóstolhatsz a Fesztivál téren.  A 2019-es nyári szezon kellős közepén várnak benneteket a szervezők, a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot nyújtó fákkal körbevett Balaton-parti sétányon. Ahol sörök mellett röviditalokkal, fesztiválos és street-food ételekkel, édességekkel és kézműves árusokkal is találkozhattok.

A gasztronómiai csodákon kívül zenei és kultúrális programokkal is várnak a szervezők benneteket. Minden nap koncertek lesznek és DJ szórakoztat egészen éjfélig.

Közel 25 kiállító több mint 100 féle csapolt és üveges sörrel vár titeket a nyár idusán, a balatonföldvári Fesztivál téren, közvetlenül a Balaton partján.

 Kapcsolódó tartalom

Kvassay sétány - Balatonföldvár