NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Balaton Fesztivál - Balatonkenese

Balaton Fesztivál - Balatonkenese
Program kezdete:június 27.
Program vége:június 30.
Település:Balatonkenese
Régió:Veszprém környéke
Megye:Veszprém
Program:gasztro/boros/sörös, zenei
Spec. feltételek:vízparti, gyerekbarát
Hónap:június

Ingyenes családi gasztrofesztivál. A legnagyobb slágerek, élmények és meglepetések várnak. A rangos zenei programok mellett élményeket, jó közösséget, street foodot, különleges termékeket és minőséget találsz Balatonkenesén.

4 nap, sztárfellépők, gasztronómiai különlegességek, családi programok és élmények páratlan balatoni környezetben. Ez a Balaton Fesztivál, Balatonkenese első igazi nyári programja 2019-ben.

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (88) 781-487 | info@balatonfesztival.com 

  • Web | Facebook

 Árak

  • ingyenes

 Részletes program

Színes zenei válogatás: Csütörtökön Music Killers DJ-k, pénteken a rock nagyjai, szombaton retró fergeteg, vasárnap pedig pörgős rockabilly. Újdonság: Gyerekszínpad és ízek utcája! Lesz minden, mi szem szájnak ingere! 

» Részletek