NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Balaton-átevezés - Fonyód-Badacsony-Fonyód

Balaton-átevezés - Fonyód-Badacsony-Fonyód
Program kezdete:július 06.
Program vége:július 06.
Település:Fonyód
Régió:Balatonboglár környéke
Megye:Somogy
Program:sport/verseny, mind
Vizes sportok:mind, kajak/kenu, SUP
Hónap:július

2019-ben folytatódik a színes kihívás, a valódi örült futam a Balatonon! Július 6-án irány Fonyód, és a Balaton-átevezés egészen Badacsonyig, majd vissza! Vágjatok neki a tónak, szinte bármilyen hajóval, tetszőleges társasággal és győzzétek le a 9 kilométeres távot!

 Helyszín és időpont

 • Fonyódi Kutyás Strand - Fonyód, Vitorlás utca 2.

 • 2019. július 6., 09.00-17.00

 • rajt: Rajtolni 09.00-13.00 óra között tetszőleges időpontban lehet.

 • esőnap: 2019. július 13. és 2019. július 20. Amennyiben az Országos Meteorológiai Szolgálat 2019. július 5., 13.00 órás hivatalos előrejelzése alapján az időjárási körülmények alkalmatlanok az esemény lebonyolítására, a szervezők az esőnapra teszik át az eseményt.

 Elérhetőség

 • balatonatevezes@mkksz.hu

 Árak

Online nevezés esetén

 • felnőtt 6.900,- Ft / fő

 • 14 év alatt 4.900,- Ft / fő

 • Online nevezést, 2019. július 4-én, 22.00 óráig a nevezes.balatonatevezes.hu oldalon lehet leadni.

Helyszíni nevezés esetén

 • felnőtt 9.000,- Ft / fő

 • 18 év alatt 8.000,- Ft / fő

 • Helyszíni nevezésre az eseményt megelőző napon 12.00-18.00 óra között, vagy a rendezvény napján 07.00-11.00 óra között van lehetőség.

 Részletes program

Az átevezésen emberi erővel, evezővel hajtott vízi sporteszközzel, csónakkal, SUP-pal, evezős hajóval lehet részt venni. Az átevezés csak mentőmellényben lehetséges, amelyről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

10 fős sárkányhajó nevezése esetén maximum 8 fő evezős + vízmerő ember + kormányos és dobos, 20 fős sárkányhajó nevezése esetén maximum 16 fő evezős + vízmerő ember + kormányos és dobos nevezhető. A létszám korlátozására a hajó merülésének csökkentése érdekében van szükség. (Vízmerő eszközről minden egység maga gondoskodjon!)

Beülős kajak használata esetén javasolt a spriccdeck használata.

Kisállatot az átevezésen nem lehet a hajóban tartani!

Az átevezéshez szükséges hajókról és eszközökről, beleértve azok helyszínre szállítását mindenkinek magának kell gondoskodnia.

A helyszínen korlátozott számban lesz hajóbérlésre lehetőség, amelyről az esemény honlapján lehet tájékozódni. Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az átevezés csak mentőmellényben lehetséges, amelyről mindenkinek magának kell gondoskodnia!

A versenyt érintő aktuális információkat (időjárás, közlekedés, esetleges halasztás stb.) a Szervezők a balatonatevezes.hu oldalon megjelentetett hivatalos közleményekben teszik közzé. Kérjük ezen közlemények nyomonkövetését.

Az Átevezésen 18 évesnél fiatalabb személy (továbbiakban kiskorú) szülői engedély nélkül nem vehet részt, kivétel, ha a szülőkkel egy hajóban indul az eseményen. Minden más esetben a szülők által aláírt, két tanú által hitelesített szülői beleegyezési nyilatkozat szükséges. 14 éves kort be nem töltött kiskorú csak abban az esetben vehet részt, amennyiben a csapathajóban legalább egy nagykorú személy helyezkedik el, kivéve az iskolai és egyesületi csoportokat, melyek részvételéhez meg kell jelölni a csoport teljes felelősséggel rendelkező vezetőjét. A csoport vezetője egy személyben felelős azért, hogy a csoportban lévő kiskorúak szülői beleegyező nyilatkozata rendelkezésére áll.

 Kapcsolódó tartalom

Balaton-átevezés 5+1 látnivaló Fonyódon, az örök szerelem városában Hurrá nyaralunk! Irány Badacsony!