NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Alsóörsi Sörfesztivál

Alsóörsi Sörfesztivál
Program kezdete:július 10.
Program vége:július 14.
Település:Alsóörs
Régió:Veszprém környéke
Megye:Veszprém
Program:gasztro/boros/sörös, egyéb, mind
Hónap:július

Július 10-től a Serfőző különítménye újra beveszi a festői szépségű északi parton fekvő Alsóörs községét, mely városka a “legkedveltebb balatoni üdülőhely” cím többszörös győztese. Az előző évek sikerére való tekintettel idén már ötödjére szervezik meg az Alsóörsi Sörfesztivált. Sokan várjátok ezt a rendezvényt, és a szervezők igyekeznek idén valami többet, valami újat nyújtani nektek. Így engedjétek meg, hogy bejelentsük, idén a cseh sörremekeké lesz a főszerep.

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

 Részletes program

Július 10 és 14 között közel 30 sörfőzde 100 féle sörét kóstolhatjátok és ihatjátok a délutáni és esti hőségben, hogy testeteket elfogadható hőmérsékletűvé hűtsétek a hűsítő sörömök segítségével. Magyar, cseh, belga, angol és német sörökkel, streetfooddal és klasszikus fesztiválkajákkal, valamint esti koncertekkel, DJ-kkel, sörkóstolókkal és sörtörténeti előadásokkal várnak mindenkit. 

A kiállítók minden nap délután kettőkor nyitnak és körülbelül éjfélkor zárnak.