NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

2Kilátó éjszakai túra - Alsóörs

2Kilátó éjszakai túra - Alsóörs
Program kezdete:október 13.
Program vége:október 13.
Település:Alsóörs
Régió:Veszprém környéke
Megye:Veszprém
Program:sport/verseny, mind
Kirándulás:mind, túra/séta
Hónap:október

A 13 és 9 km-es túra a gyönyörű alsóörsi és almádi között fekvő hegyoldalban és az éjjel is izgalmas Malomvölgy patakpartján visz. A kilátókból a Balaton környékbeli pislákoló utcafények látványa tárul elénk, a patak völgyében az éjszaka hangjai varázsolnak el. forrás

 Helyszín és időpont

  • rajt-cél: Tourinform Iroda - Alsóörs, Vasút u. 3. | útvonal: Alsóörs, Tourinform - Somlyó-hegyi Kilátó - Csere-hegyi Kilátó - Felsőörs, Kis Oroszlán pizzéria - Malom-völgy - Lovas „kikötő” Bisztró (Fő u. 19.) - Alsóörs, Tourinform

  • 2018. október 13., 16.00-22.00

 Elérhetőség

  • +36 (87) 575-000 | +36 (70) 371 8501

  • info@balatonriviera.hu | alsoors@tourinform.hu

 Árak

  • Nevezési díj: 1500,- Ft, mely a célban egy isteni babgulyás fogyasztását is tartalmazza. A nevezési díj a rajtnál, készpénzben fizethető.

  • Jelezz vissza a Facebook eseményre, hogy ott leszel a túrán és a regisztrációs díjból 200,- Ft kedvezményt kapsz! (Nevezésnél ne felejtsd el jelezni, hogy élni kívánsz a fenti kedvezménnyel!)

 Kapcsolódó tartalom

A fürdőruhát eltettük, de a Balatont ősszel sem felejtjük - több, mint 50 program őszre