NONSTOPBALATON.HU

A BALATON ESZENCIÁJA

nonstopbalaton.hu

Az Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin friss hírekkel látja el és érdekes cikkekkel szórakoztatja a Balaton iránt érdeklődőket. Elősegíti a választást azok számára, akik szállást,  étkezési lehetőséget keresnek, átélnék a helyi gasztro-élményeket, vagy kikapcsolódnának egy zenei, kulturális programon, esetleg részt vennének egy sporteseményen, vagy egy wellness pihenésen.

Kövess minket!

Facebook

Megosztás

Olvastad már?

Szavazás

Mi jut eszedbe elsőre a Balatonról?

Szavazok

Salföldi Dalföld: koncertek, kiállítások és irodalmi előadások három napon át

2017.07.21.

Idén július 28. és 30. között kerül megrendezésre a Balaton-felvidéki Salföldön a 3. Salföldi Dalföld elnevezésű programsorozat, amely koncertekkel, a tájra és a különböző művészeti ágakra reflektáló előadásokkal és kiállításokkal is várja az érdeklődőket.

Rosonczy-Kovács Mihály, a rendezvény művészeti vezetője az M1 csatornán beszélt arról csütörtökön, hogy a Balaton-felvidéki Salföld településen élő művész és művészetkedvelő lakosság ötlete nyomán született meg a Salföldi Dalföld elnevezésű programsorozat, melyet idén harmadik alkalommal rendezik meg.

Pénteken a Szimbiózis 3. című fotókiállítással nyílik meg a sorozat, majd a Pajta Galériában a Stubnya Béla Társulat előadását láthatja a közönség Szárnyaszegett életrajzok címmel. Este a Misztrál Együttes és a Sárarany Zenekar ad koncertet, majd táncház és folkkocsma zárja a napot.

Szombaton az érdeklődők Varga László kiállítását tekinthetik meg Tőke Gyula Pajtájában, ugyanott Kondor Katalin és Maróth Miklós beszélget az Iszlám filozófia és kultúra sarokköveiről. Lesz továbbá gyermektáncházPelyvás Dorottyával, koncertet ad Eichinger Tibor és a ZEEG zenekar, Oláh Krisztián, a Dunazug Együttes és Farkas Annamária is.

Vasárnap egy túra keretében a Salföld környéki erdőket ismerhetik meg az érdeklődők , majd Random Szerda koncert és szerzői délután lesz Csender Leventével. Fülemile Ágnes és Balogh Balázs néprajzkutatók Változó Kalotaszeg – a muszulytól az autópályáig címmel tartanak előadást, de lesz Trio Passacaglia és Balaton Együttes koncert is.

 - Nagyíításhoz kattints a plakátra! -

forrás: hirbalaton.hu / mti | plakát / fotó: dalfold.hu


Balaton-felvidék Buli, koncert, zenei programhelyszín Káli-medence Kultúra, művészet

vissza

Hozzászólások