NONSTOPBALATON.HU

A BALATON ESZENCIÁJA

nonstopbalaton.hu

Az Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin friss hírekkel látja el és érdekes cikkekkel szórakoztatja a Balaton iránt érdeklődőket. Elősegíti a választást azok számára, akik szállást,  étkezési lehetőséget keresnek, átélnék a helyi gasztro-élményeket, vagy kikapcsolódnának egy zenei, kulturális programon, esetleg részt vennének egy sporteseményen, vagy egy wellness pihenésen.

Kövess minket!

Facebook

Megosztás

Olvastad már?

Szavazás

Mi jut eszedbe elsőre a Balatonról?

Szavazok

Ez az a balatoni hely, ahol jóból sem árt meg a sok

2016.07.27.

Képzelje el, hogy miután reggel felébred, kinéz az ablakon, a Balaton csodás panorámája hívogatja. Gondja semmire sincs, hiszen ellátják étellel-itallal, egy különleges strandszigetről indítja a pancsolást, vízibiciklizést. Együtt a család, a gyerekeket vidám programokkal foglalják le, míg a felnőttek szaunáznak, sportolnak. Este koncertek, színház, idill. Mindezt úgy, hogy a szálláson túl már költenie sem kell semmire. Tudjuk, hol van ez a hely.

Nyaralás reggeltől estig all incusive élményekkel

Nincs attól kényelmesebb, mint amikor a nyaraláson egyetlen dologra kell csupán koncentrálnia: a pihenésre. Sem ételről, italról, strandbelépőről nem önnek kell gondoskodnia. A gyermek figyelmét lekötő programok után sem kell messzire mennie. A keszthelyi Hotel Helikonban együtt nyaralhat a család egy pompás panorámájú Balaton parti szállodában, teljes ellátással. Ismerkedjen meg közelebbről a szálloda All Inclusive ajánlatával.

Az ajánlat bőséges svédasztalos reggelit és vacsorát, 1 óra teniszpálya, valamint korlátlan finn szauna, uszoda és fitneszterem használatot, a szálloda saját strandszigetének napozóterasz és napozóágy használatát foglalja magában. A vendégek térítésmentesen vízibiciklizhetnek, kajakozhatnak, csónakázhatnak. A gyerekek szórakozásáról animátorok gondoskodnak.

Az all inclusive ellátást választók a büfé vagy menüválasztásos ebéd mellett kávét és válogatott teakülönlegességeket fogyaszthatnak korlátlanul, de ízlelhetik a ház finom borait, csapolt söreit, uzsonnázhatnak különféle ízletes snackeket, édes aprósüteményeket.

A nyár utolsó hete is nyár

Sőt, ha az időjárás kegyes hozzánk, akkor még a szeptember eleje is nyárként köszönt bennünket. A hotel Indián Nyár akciója azokhoz szó, akik szabadságukat ekkorra tervezik, így meghosszabbítanák a főszezont.

Szeretne, de úgy gondolja, a nyáron már nem tud eljutni a Balatonra? A hotel őszre is tartogat akciókat. Őszi Helikon Akció, a Családi Őszi Szünet és a 3=2 Őszi Akció ideális lehet azoknak, akiket nemcsak a nyári Balaton szépsége vonz.

Mivel a Hotel Helikon állatbarát szálláshely, így kedvencéért sem kell aggódnia.

Színházi ünnep és zene minden este

Volna kedve egy kis kultúrához is? Nem okoz csalódást Keszthely azoknak sem, akik az egész napos fürdőzés, pihenés után esti programokra vágynak. 2016. július 28 - augusztus 12. között rendezik a Festetics Kastélyban a Keszthelyi Nyári Játékokat, a Balaton part egyik legnagyobb színházi ünnepét. A Centrál Színház művészei a Ma este megbukunk című előadást játsszák tíz alkalommal a fesztivál keretében.

Zenekedvelőknek minden napra jut valami csemege. 2016. július 4. és augusztus 21. között, a Keszthely Street Fesztiválon a zene legkülönfélébb műfajaival találkozhatunk Keszthely sétálóutcáján. Blues, pop, rock, reggie... csak pár irányzat a teljesség igénye nélkül. Érdemes lesz kilátogatni a zenés estekre, hiszen a kellemes hangulat, a jó zene szinte minden este garantált.

Töltse el nyaralását Keszthelyen, élvezze a Hotel Helikon nyugalmát, ínycsiklandó gasztronómiáját, a Balaton varázslatos miliőjét pihenése alatt!

forrás: termalfurdo.hu

vissza

Hozzászólások