NONSTOPBALATON.HU

A BALATON ESZENCIÁJA

nonstopbalaton.hu

Az Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin friss hírekkel látja el és érdekes cikkekkel szórakoztatja a Balaton iránt érdeklődőket. Elősegíti a választást azok számára, akik szállást,  étkezési lehetőséget keresnek, átélnék a helyi gasztro-élményeket, vagy kikapcsolódnának egy zenei, kulturális programon, esetleg részt vennének egy sporteseményen, vagy egy wellness pihenésen.

Kövess minket!

Facebook

Megosztás

Olvastad már?

Szavazás

Mi jut eszedbe elsőre a Balatonról?

Szavazok

Beindul a Balaton - Három jó programot is ajánlunk hétvégére

2017.06.02.

Bár a "szezon" szót nem szeretjük kimondani, június első hétvégéjén valóban fokozottan mozgolódik valami a Balatonnál! A Tihanyi PIAC placc-on a 3 napos pünkösdi hétvége programjai indítják be a nyarat - reményeink szerint 30 fok mellett -, a Homola Borteraszon egész napos, naplementébe hajló bakelitlemezes bulira lehet számítani, Badacsonyban pedig a Pancs Gasztropiac mozgolódik, először a Balatonnál.

DJ a szőlőben VOL6 - Virágzás

A Homola Borterasz alatt burjánzik a szőlő, így ha lehet, a hatodik DJ a szőlőben bulin még pazarabb kilátás mellett lehet egész nap táncolni, panorámát nézni, meg csak úgy lenni, hallgatni. Plusz kinti pult, harapnivalók a Sáfránkert Vendéglő konyhájából, panoráma, egyre hidegebb borok és fröccsök és egyre melegebb idő.

Időpont: 2017. június 3., 14.00-22.00

Helyszín: Homola Borterasz (Paloznak, Vincellér u. 0534. hrsz.)

Program

  • 14.00-tól laza fröccsözés, majd egyre kevesebb szóda, 100% Balaton, Homola Paloznak Olaszrizling, Sáfránykert Olaszrizling, Homola Kékfrankos...

  • A lemezeknél 14 órától este 10-ig Cyborg Templar: a chillezéstől haladunk a finom megmozgatáson át a naplementés táncig

  • Sáfránkert újratölt! - Ételek, falatok egész nap a Sáfránkert Vendéglő kamrájából és konyhájából

  • Napsütés, napvitorlák, napozószékek, plédek heveredéshez

A belépés most is ingyenes!


Tihanyi Piac Placc - Nyárindítás

Június első hétvégéjén, a Tihanyi PIAC placcon is beindul a nyár! Mind a három napon történik majd valami, ami miatt érdemes lesz ide ellátogatni.

Időpont: 2017. június 3-5.

Helyszín: Tihanyi PIAC placc (Tihany, rév)

Program

Szombat - 15.30 Balaton Classic Jubileum

Veterán autók a Placcon! Amellett, hogy pezseg majd az élet és helyi, illetve környékbeli árusok kínálgatják finomabbnál finomabb portékájukat, veterán autósok hada sorakozik majd fel a parkolóban, a Balaton Classic verseny keretében. A pünkösdi hétvégén, pontosabban június 3-án szombaton közel 120 különleges veteránautó és youngtimer áll rajthoz Almádi főterén, hogy teljesítse a közel 250 km-es távot a csodálatos Balaton-Felvidéken. 15.30-kor érkeznek a Tihanyi PIAC Placchoz, ahol kicsit megpihennek, így nyugodtan megcsodálhatjuk a veterán autó különlegességeket!

Vasárnap - Első vasárnapi piac

Mostantól kezdve a hétvége mindkét napján várnak minket az árusok a PIAC Placcon! 8.00-14.00 óra között válogathatunk a finomabbnál finomabb és szebbnél szebb portékák közül. Almás lepény, füstölt kolbász, házi kenyér, kürtős kalács, borok, sajtok – ezek biztosan lesznek.

Pünkösd hétfő - Nyitva a Placc Bisztró

A Tihanyi Piac Placc területén található Placc Bisztró helyi friss finomságokkal és nemzetközi napi menüvel vár mindenkit, közvetlenül a kompkikötő melletti ligetben. 8.00-18.00 óra között Pünkösd hétfőn is nyitva tart majd, így mindenképp itt zárni a háromnapos hosszú hétvégét!


Első Balatoni Pancs Gasztropiac a Pláne Badacsonynál

Hosszú kutatómunka előzte meg a badacsonyi piac indulását. Vajas Balázsék célja, hogy a Balaton-felvidéki térség legizgalmasabb, legminőségibb termékeit és termelőit vonultassák fel Badacsony főterén, akár heti több alkalommal is. Fontos, hogy a térségben tevékenykedő gazdák teret kaphassanak a bemutatkozásra és minél nagyobb ismertségre tehessenek szert. Ezért dolgoznak és kezdik meg az építkezést a régióban. A Budapesten már több helyszínen is bevált tematikát hozzák magukkal és havi vendégeik a borászok köréből fognak kikerülni.

Ahol a frissítőket, borokat, fröccsöket isszátok a piacozás mellé: Pláne Badacsony borterasz

Időpont: 2017. június 3., 9.00-17.00

Helyszín: Badacsonytomaj, Park utca 18. (a Pláne Badacsony borterasz és a KisHableány közötti területen)

vissza

Hozzászólások