NONSTOPBALATON.HU

A BALATON ESZENCIÁJA

nonstopbalaton.hu

Az Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin friss hírekkel látja el és érdekes cikkekkel szórakoztatja a Balaton iránt érdeklődőket. Elősegíti a választást azok számára, akik szállást,  étkezési lehetőséget keresnek, átélnék a helyi gasztro-élményeket, vagy kikapcsolódnának egy zenei, kulturális programon, esetleg részt vennének egy sporteseményen, vagy egy wellness pihenésen.

Kövess minket!

Facebook

Megosztás

Olvastad már?

Szavazás

Mi jut eszedbe elsőre a Balatonról?

Szavazok

Finta Zsófia

 

Finta Zsófia

a Zsófi blogol oldal szerkesztője

Ha jellemeznem kellene magam, talán azt mondanám, egy életvidám, cserfes lány vagyok nagy gondolatokkal, tervekkel és álmokkal.

Felsőoktatási szakképzést végeztem marketingkommunikáció szakon, most pedig a diplomáért küzdök. Még a gimnazista éveimben szerettem bele az írásba az úgynevezett „művészeti sávok” alkalmával, így elkezdtem blogolni, hogy kiélhessem ezt a szenvedélyem is. Ahogy ez a mondat is sugallja, igen, több hobbim is van. Azt hiszem mellettem nem lehet unatkozni, sőt, mindig újabb és újabb ötletekkel állok elő. Az írás mellett imádok utazni, túrázni, főzni, körmöt festeni, fotózni és új emberekkel megismerkedni.

Fiatal korom ellenére rengeteg gyönyörű helyen jártam már bel- és külföldön egyaránt. De azt hiszem semmi se fogható kis hazánk szépségéhez.

Én és a Balaton

Számomra a Balaton egy különleges hely, mert fél nyarakat töltöttem itt gyerekkoromban, ez az a hely, ahol megtanultam görkorcsolyázni, vagy épp biciklizni. Rengeteg szép emlékem kötődik a magyar tengerhez, bejártam már minden zugát, szívesen gondolok rá és minden évben visszatérek, ha csak egy-egy fürdés idejére is.

Kedvenc balatoni helyeim

  • szállás: Hotel Azúr (Siófok)

  • település: Zamárdi, Tihany

Kvízeim

Cikkeim

Blogom, közösségi oldalaim

vissza

Hozzászólások